Asculta Live
LIVE :
H...Orlogiu Horion

“Fun in Summer” pentru ciclul gimnazial la Biblioteca judeteana!


                 Biblioteca Judeteana "Alexandru si Aristia Aman" organizeaza, în perioada 2 iulie - 30 august 2018, proiectul educativ "Fun in Summer".
Oferta de cursuri si ateliere include activitatile "Book Reading Club", "Games Day", "Art and Crafts", "Movie Day" si "English Club". Astfel, elevii claselor V-XII sunt invitati sa participe la cursurile de limba engleza sustinute de voluntarii Erasmus+ si studentii Universitatii din Craiova,                    Facultatea de Litere, sa confectioneze o gama variata de împletituri, semne de carte, cusaturi si rame foto din materiale reciclabile si sa practice diferite jocuri în aer liber.
                 "Book Reading Club" se adreseaza elevilor din ciclul gimnazial si are rolul de a promova lectura în limbile engleza si româna. De asemenea, în cadrul activitatii vor fi abordate basmul ca specie narativa, poezia comica (Limerick-ul), lectura pe roluri dar si cartile importante din literatura universala. În fiecare saptamâna a proiectului, în zilele de luni si vineri, se organizeaza "Movie Day". Activitatea se va desfasura în intervalul 12:00-14:00 si va consta în alegerea si vizionarea unui film din colectiile bibliotecii.
                   Activitatile proiectului au menirea de a dezvolta abilitatile de comunicare si relationare ale participantilor, spiritul de echipa, acceptarea deciziilor majoritatii dar si argumentarea unei optiuni în vederea convingerii majoritatatii.
Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, atât la sediul Bibliotecii Judetene "Alexandru si Aristia Aman", str. Mihail Kogalniceanu, nr. 9, la compartimentul American Corner/Mediateca, cât si la numarul de telefon 0251532267, interior 110.